Deși gândul de a face sex într-o mașină îți poate evoca zilele de liceu, când era una dintre puținele tale opțiuni de a te culca, este timpul să te gândești dincolo de asta. Da, s-ar putea să fie chestiile adolescenților, dar nu este una dintre părțile distractive ale îmbătrânirii să retrăiască comportamentul tinereții tale – cum ar fi să-ți dai seama de pozițiile cele mai puțin incomode ale sexului cu mașina, astfel încât să poți acționa înainte de sosirea staționului?

În timp ce sexul cu mașina nu este întotdeauna ideal sau chiar atât de confortabil, uneori este singura opțiune. În plus, factorul „OMG, o facem într-o mașină și s-ar putea să fim prinși” poate fi o modalitate distractivă de a schimba lucrurile. Cu toate acestea, oricât de fierbinte ar fi această noțiune, veți dori să aveți în vedere consimțământul și problemele de confidențialitate. „Persoana care trage în spațiul de parcare de lângă tine ar putea să nu vrea să te vadă urcând, iar dacă este suficient de supărată, ar putea suna poliția – care te-ar putea aresta”, avertizează Carol Queen, Ph.D., personalul sexolog la Good Vibrations. „Așadar, planificați-vă situația de confidențialitate înainte de a deveni prea fierbinte și prea grea pentru a vă gândi la asta.”

Pe lângă faptul că nu fii prins, vei dori și să te îmbraci pentru ocazie. „Purtați tricouri elastice, pantaloni scurți și fuste pe care le puteți ridica sau îndepărta”, îi spune lui Bustle dr. Martha Lee, D.H.S., consilier de relații, sexolog clinic, autor și proprietar al Eros Coaching. „A fi blocat încercând să-ți scoți orice îmbrăcăminte strâmtă poate atenua starea sexuală.”

Având în vedere asta, este timpul să te întorci la rădăcini, ceea ce înseamnă să te întorci la sexul cu mașina. Sincer, cum altfel ar trebui să condimentezi o mașină peste țară sau chiar o mașină de 10 minute până la supermarket? Dar găsirea pozițiilor perfecte de sex cu mașina se poate dovedi a fi o provocare, așa că este util să ai câteva în buzunarul din spate pentru atunci când se prezintă ocazia.

Iată 12 dintre cele mai bune poziții de sex cu mașina pentru a-l menține confortabil și picant. Rețineți că acesta este pentru un sedan de bază. Sexul într-o dubă ar putea fi un cu totul alt articol în sine.

Lotus

Cum se face: Pune-ți partenerul să se urce pe bancheta din spate, apoi urmează-l. În timp ce stau cu picioarele încrucișate, așezați-vă pe ele în aceeași poziție, în timp ce vă înfășurați brațele și picioarele în jurul corpului lor în timp ce vă pătrund.

De ce este o poziție excelentă pentru mașină: atâta timp cât atât dvs., cât și partenerul dvs. puteți sta confortabil cu picioarele încrucișate și puteți încăpea în spatele mașinii dvs., atunci este absolut fezabil – cu excepția cazului în care aveți o mașină mai mică. „Scaunul din spate trebuie să fie destul de lat, cu puțin spațiu pentru picioare pentru suprapunere, dacă doriți să faceți acest lucru”, spune Queen. „Dar ai putea înclina puțin în lateral, iar asta ar putea facilita. Aceasta este o poziție cu adevărat minunată, intimă, așa că dacă te simți prea strâns în mașină, încearcă cândva în afara mașinii.” De asemenea, trebuie remarcat faptul că atingerea punctului culminant în această poziție poate dura ceva timp. Deci, având în vedere asta, parchează-ți mașina într-un loc unde nu vei simți că trebuie să te grăbești prin ea.

lingura

Cum se face: sincer, probabil că îl puteți trage pe acesta fie întinzându-vă pe bancheta din spate, fie întinzându-vă pe scaunul pasagerului – veți dori doar scaunul pasagerului înapoi cât mai mult posibil. În poziția de lingura, faceți partenerului să vă pătrundă.

De ce este o poziție grozavă pentru mașină: deoarece această poziție necesită ca corpurile tale să fie ambele pe părțile lor și destul de strânse împreună, este cu siguranță fezabilă pentru mașină. „Principalul factor limitator al acestei poziții este dacă unul sau ambii parteneri sunt destul de înalți, dar pentru că implică puțin încovoală (nu chiar o poziție fetală, dar nici picioarele drepte), poate funcționa pentru mulți”, notează. Regină. „Dacă partenerul „lingurița din interior” nu are mult spațiu pe scaun, „lingura exterioară” îl poate ajuta ținându-l aproape.”

Față în față

Cum se face: în timp ce ambii sunt în față unul față de celălalt, trageți piciorul peste șoldul partenerului și trageți-le cât mai aproape posibil în timp ce vă pătrund.

De ce este o poziție excelentă pentru mașină: din nou, iată o poziție care presupune că cele două corpuri ale tale sunt cât mai strânse unul împotriva celuilalt, ceea ce face o poziție bună să încerci să stai întins pe bancheta din spate sau pe scaunul pasagerului. Lățimea scaunelor dvs. ar putea fi totuși un factor limitativ. „Cu cât te poți întinde mai mult, cu picioarele partenerului tău împletite strâns cu ale tale, cu atât este mai ușor de gestionat”, îi spune Queen lui Bustle. Ei recomandă să încercați acest lucru cu persoana de deasupra sprijinindu-și capul pe tabloul de bord și aducând o pernă sexuală.

Oral

Cum se face: Există atât de multe moduri în care acest lucru s-ar putea reduce, deoarece este una dintre pozițiile sexuale cu mașină, continut similar video futai.live va recomandam cu drag, cele mai puțin constrângătoare pe care le-ai putea încerca. „Ca și în majoritatea acestor alte poziții, vei avea mai mult spațiu dacă te muți pe bancheta din spate”, sugerează Queen. „Dar fii creativ”, adaugă ea. „Dacă într-adevăr nu este nimeni în afara mașinii care să te observe, persoana care primește oralul ar putea sta în afara ferestrei deschise. Doar un pic pervers!”

De ce este grozav pentru mașină: „Oralul într-o mașină este într-adevăr un clasic”, spune Queen, „Într-o mașină suficient de mare, poți chiar să faci 69! Un partener se întinde pe spate pe bancheta din spate; celălalt îngenunchează deasupra lor, cu genunchii de ambele părți ale capului și arătând spre picioare. Dacă dimensiunea și înălțimea mașinii fac să fie prea dificil să ajungi simultan gura la organele genitale, cel puțin poți schimba stimularea.” Într-adevăr, oricât de mică ar fi mașina, poți să te învârtești într-un fel de a o face să funcționeze.

Persoana De Sus

Cum se procedează: Pune-ți atât tu, cât și partenerul tău să urcezi pe bancheta din spate, apoi pune-ți partenerul să stea cu fața în față. Încălcați-vă pe ele, coborându-vă pe ele, în timp ce stați în poziție verticală – apoi lăsați distracția să înceapă, deoarece acesta este excelent pentru stimularea clitorisului.

De ce este o poziție grozavă pentru mașină: cu excepția cazului în care ai peste 6 metri înălțime, așezarea în poala partenerului tău pentru această poziție sexuală poate funcționa cu siguranță. „Acesta este destul de făcut pentru mașini”, spune Queen. „Am văzut-o chiar și pe scaunul din față, dar nu vă învineți genunchiul pe maneta schimbătorului.”