Unul dintre factorii majori în a face sex grozav este starea de spirit. Dar cum ai chef? Dacă nu ești acolo, atunci doar te pregătești pentru o experiență sexuală „meh”, care te poate lăsa să te gândești că probabil ar fi fost mai bine să-ți rearanjezi extragerea șosetei, apoi să te culci în loc să faci sex. Dar treaba cu a fi în stare de spirit este că odată ce ajungi acolo vrei să continui; nu vrei să pierzi aburi la jumătatea drumului, mai ales din cauza a ceva care ar fi putut fi prevenit. Caz concret: să spui ceva ce nu ar trebui să faci cu adevărat (într-adevăr).

Cu toții avem uneori diaree la nivelul gurii. Pur și simplu se întâmplă. Pierdem evidența a ceea ce se întâmplă, vorbim înainte de a ne gândi și, dintr-o dată, am luat ceva super sexy și fierbinte pe un drum tragic al distrugerii libidoului care nu are întoarcere. Este rareori intenționat, dar odată ce o stare de spirit a fost distrusă, este foarte greu să revii pe drumul cel bun. Cuvintele chiar pot ucide, băieți.

Deci, ce fel de lucruri te vor duce de la 10 la zero în cel mai scurt timp? Probabil lucruri pe care ești vinovat să le spui cel puțin o dată sau de două ori în viața ta. De la ridicarea mamei la chestionarea feței „O” a partenerului tău, iată 17 lucruri pe care le poți spune în timpul sexului care vor face ca starea de spirit să se prăbușească în câteva secunde.

„Este înca?”

Sincer, am pus această întrebare o dată în viață, dar am auzit-o din greseala cand vizionam pe filmexxxgratis.com. Nu s-a terminat bine. De fapt, s-a terminat într-un bărbat matur în pragul lacrimilor. Dar, în apărarea mea, eram cu adevărat curios pentru că nu simțeam nimic.

“Cât este ceasul?”

A întreba acest lucru este, practic, un cod pentru „M-am plictisit” sau că ai cu adevărat lucruri mai bune pe care le-ai putea face, care, în unele cazuri, ar putea fi adevărul absolut.

„Miroși asta?”

Uneori sexul devine mirositor! Uneori, cineva îndrăgește din greșeală sau lichidele corporale pot deveni împuțite din cauza dietei cuiva (sparaanghel, oricine?) – ar putea fi orice! Dar a atrage atenția asupra ei este doar un nu-nu.

„Ar trebui să luăm chineză după asta.”

Trăiesc și mor și pentru crabul Rangoon și nu sunt mai presus de a recunoaște faptul că au existat momente în care la mijlocul sexului tot ce mă puteam gândi era la ce aveam să mâncăm după aceea. Dar da; este un ucigaș atât de prost.
„Te rog spune-mi că ești aproape de a veni.”

Această afirmație specială este la egalitate cu „Cât este ceasul”, dar mai puțin subtilă. Cu siguranță spuneți că ați terminat și că ați dori să faceți altceva.

„Ai cea mai ciudată față de orgasm.”

Are cineva un chip O frumos? Îndoielnic. Așa că, ținând cont de asta, nu spune cuiva, mai ales atunci când are orgasm la mijlocul tuturor lucrurilor, că fața lui devine ciudată și întortocheată când atinge punctul culminant. Nu doar distrugi acel moment, dar, eventual, distrugi fiecare orgasm pe care îl vor avea în continuare.

„Gemi mereu așa?”

Asemănător cu critica nedorită asupra feței de orgasm a partenerului tău, a pune la îndoială tehnica lui de geamăt este aproape aceeași. Nu toată lumea poate suna ca Maria Callas când vin.